Monday, 4 July 2011

TRUTH

di mana letaknya kebenaran dalam dunia nih?

semua benda dalam dunio nih benar belaka ke bang? cubo renung semulo,, apo bondo jo dalam dunio nih yang tak menipu? alik2 putar kok mano lah sekali pun, seba sedikit kono gak menipu kan? betul? caitt,, puii,, FYI,, tak monipu tak bley ke bang? manjang nk menipu? alasan yang paling tak masuk akal, sb nk melopehkan diri dari sesuatu masalah,, buleh jo sebonar eh klu lu taknak menipu? ni tak, sb ap lu menipu? sb lu MMG nak menipu sebenarnya,, lu takut pada kesalahan lu,, kan? haishh,,

apo masalah eh klu lu tak menipu? boleh je bang,, andaikan situasinya, lu menipu kno marah, lu cakap betul pn kno marah? so, mana lu pilih? JB,, banyak kali dah wa cakap kan,, kok lu nak cover kejahatan lu sekali pn, boleh je klu tak menipu bang,, depends on cara lu cover,, at last, klu dah kantoi, everyone still see u in one piece,, itu jam lu daripada pengkaver cemerlang jadi pengkaver jalang,, so apa bley buat,, sebenarnya dalam dunio nih kito mmg disuruh utk berbuat baik,, buat apo nk jadi jahat,, betul? kenapa perlu jadi jahat? lu igt lu jahat, lu hebat? lu macho? lu langsi lu mati? caitt,, tak perlu pun semua benda tu,, biarlah org melihat kita sekadar dalam kesederhanaan,, Allah kan suka kita bersederhana,,
so amacam? nasihat dah bori, teguran dah bori, takkan nak kno tggu pelempang melekat di pipi baru nak berubah diri? hahahahahahaa,, gudluck brother ~




1 comments:

Annur Humayraa εïз said...

hehehe... i like this...